Diensten van
Emailmarketing Manager.

Geef je klanten een persoonlijke ervaring die ze nooit zullen vergeten en haal het beste uit je e-mailmarketing met Emailmarketing Manager. Van zeer gerichte communicatie via de mail tot aan website personalisatie.

Email marketing voor het MKB

Emailmarketing Manager is dé partner als het gaat om het uitbesteden van e-mailmarketing en website personalisatie. Want wij begrijpen dat een goede e-mailmarketing wellicht meer tijd en moeite kost dan dat je in eerste instantie verwacht had. En daarom gaan wij je helpen om aan de gewenste resultaten te komen. Emailmarketing Manager biedt je een all-in e-mailmarketing pakket. Dit pakket bestaat niet alleen uit e-mailmarketing software, maar je krijgt hierbij ook de hulp van onze e-mailmarketing expert. Deze expert maakt alle mails die je wilt versturen, plant deze in en houd je op de hoogte van de resultaten. Zo hoef je zelf geen kennis van het systeem te hebben en is je e-mailmarketing wél efficiënt.

 

Emailmarketing Manager biedt twee pakketten waaruit gekozen kan worden.

Email Marketing

Met dit pakket gaan we aan de slag om met e-mailmarketing je producten of diensten nog succesvoller in de markt te zetten. Door middel van het verzamelen van klantgegevens gaan we klanten verrassen met persoonlijke e-mails die zijn afgestemd op hun voorkeuren en historie. Ook richten we automations voor je in. Zo worden mails automatisch verstuurd wanneer de klant een bepaalde actie doet.

Email Marketing & Website Personalisatie

Dit pakket bevat naast e-mailmarketing ook website personalisatie. Hiermee speel je in op de beleving van jouw merk en is de website voor iedere bezoeker uniek. Het doel van personalisatie is relevant zijn en je onderscheiden van je concurrenten.
Met dit pakket kun je de boodschap die je verstuurt in een e-mail laten terugkomen op de website. Je realiseert een persoonlijke ervaring voor een bezoeker zonder dat je er zelf kennis van nodig hebt.