Email marketing & website personalisatie

Wil je echt een persoonlijke ervaring voor je klanten realiseren? Dan is dit pakket de betaalbare oplossing voor jou. Een zeer persoonlijke ervaring op je website én persoonsgebonden e-mails die garant staan voor succes. Met onze service wordt alles geheel verzorgd, je hebt hier dus geen technische kennis voor nodig.

De succesformule

Veel website bezoekers willen vandaag de dag een persoonlijke ervaring. Een one size fits all marketing oplossing is dus niet meer van deze tijd. Door e-mailmarketing met website personalisatie te combineren til je je marketing echt naar een volgend niveau. Zo maak je op een persoonlijke manier klanten van je website bezoekers. Samen gaan we kijken naar de beste manier om jouw klanten persoonlijk te benaderen en ze tot actie aan te zetten.

All-in prijs

Wij bieden een all-in pakket aan met e-mailmarketing en website personalisatie. Je krijgt toegang tot onze goede software die technisch helemaal voor je wordt ingericht en onderhouden. Je hoeft hier zelf dus niet meer in te komen. Uiteraard stuurt onze expert je regelmatig de resultaten door. Geen verdere zorgen dus!

Marketing steun

Naast dat wij alle techniek uit handen nemen, ondersteunen we je ook met je marketing strategie. Samen bepalen we een strategie om contacten te verzamelen. Deze strategie is niet alleen gefocust op e-mailmarketing maar ook op website personalisatie. Het uiteindelijke doel hiervan is deze contacten op een relevante manier te benaderen en ze in klanten te veranderen. Dankzij onze steun kan jouw bedrijf zich onderscheiden van de concurrenten en het meest uit je marketing strategie halen.

Jouw persoonlijke expert

Wanneer je kiest voor Emailmarketing Manager krijg je een vaste e-mailmarketing expert toegewezen. Deze persoonlijke expert verstuurt niet alleen je vaste mailings, maar voert ook alle aanpassingen en uitbreidingen uit. Jij levert de input voor de mail en jouw persoonlijke expert zorgt ervoor dat de mail opgemaakt en ingepland wordt.