Email marketing

Wil je ook email marketing inzetten voor je bedrijf, maar ontbreekt het aan technische kennis en tijd? Met onze service word je gehele email marketing verzorgd. Uitstekend dus voor het starten met, of het vergroten van je email marketing inkomsten.

De succesformule

Email marketing is dé succesformule voor veel verschillende bedrijven. Uiteraard voor webshops maar vergeet de B2B ondernemer niet die hun product of dienst aanbieden. Directe verkoop of warme sales contacten, met email marketing realiseer je het op een zeer persoonlijke manier.

All-in prijs

Met onze email marketing service krijg je een all-in pakket. Uiteraard krijg je toegang tot A klasse email marketing software. Maar de software word ook technisch helemaal ingericht én onderhouden.

Marketing steun

Naast alle techniek uit handen te nemen ondersteunen we je ook met de marketing strategie. Zo bepalen we een strategie om contacten te verzamelen en deze geleidelijk in klanten te veranderen.

Jouw persoonlijke expert

Bij onze service krijg je een vaste email marketing expert toegewezen. Zo word je altijd persoonlijk, snel en goed ondersteund. Vaste acties zoals maandelijkse nieuwsbrieven en rapportage worden dus door jou persoonlijk expert gedaan. Maar ook aanpassingen en uitbreidingen zijn in een mum van tijd voor je uitgevoerd.