E-mailmarketing

Het inzetten van e-mailmarketing kan een goede stap zijn voor je bedrijf. Het is belangrijk in contact te blijven met bestaande klanten en nieuwe klanten aan te trekken. Wij begrijpen dat niet iedere ondernemer de technische kennis en tijd heeft om het optimale uit e-mailmarketing te halen. Daarom bieden wij een service aan waarbij dit gehele process wordt verzorgd. Jouw persoonlijke expert zet het systeem op, verzendt de mails en informeert je over de resultaten.

decoratief beeld

E-mailmarketing als succesformule

E-mailmarketing helpt bedrijven bij het in contact komen met nieuwe klanten en het bouwen van relaties met bestaande klanten. Veel bedrijven maken gebruik van e-mailmarketing en zien hier de noodzaak van in. Echter haalt niet ieder bedrijf het onderste uit de kan. Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf hier wel optimaal gebruikt van maakt, helpen wij je graag. Samen kijken we naar de beste manier om jouw klanten persoonlijk te benaderen en ze tot actie aan te zetten.

Jouw e-mailmarketing expert

All-in prijs

Wij bieden onze e-mailmarketing service aan in een all-in pakket. Je krijgt toegang tot onze goede software die technisch helemaal voor je wordt ingericht en onderhouden. Je hoeft zelf niet in de software te komen doordat onze expert je regelmatig de resultaten doorstuurt. Geen verdere zorgen dus!

Marketing steun

Naast dat wij alle techniek uit handen nemen, ondersteunen we je ook met je e-mailmarketing strategie. Samen bepalen we een strategie om contacten te verzamelen. Het uiteindelijke doel hiervan is deze contacten in klanten te veranderen. Aan de hand van deze strategie gaan we het systeem inrichten en gebruiken.

Arnout Reitsma
Oprichter Emailmarketing manager

Jouw persoonlijke expert

Wanneer je kiest voor Emailmarketing Manager krijg je een vaste e-mailmarketing expert toegewezen. Deze persoonlijke expert verstuurt niet alleen je vaste mailings, maar voert ook alle aanpassingen en uitbreidingen uit. Jij levert de input voor de mail en vervolgens zorgt jouw persoonlijke expert ervoor dat de mail opgemaakt en ingepland wordt.