Over
Emailmarketing Manager

Hoe het allemaal begon

Emailmarketing Manager is als concept begonnen toen de oprichter stijl achterover sloeg van de prijzen die gevraag worden voor persoonlijke marketing activiteiten zoals email marketing en website personalisatie. Dit moest anders kunnen, en dat hebben we bewezen met onze persoonlijke web- en email-marketing service.

Onze visie voor de toekomst

Het is dan ook onze visie om deze persoonlijke vorm van marketing voor ieder bedrijf binnen het MKB segment beschikbaar te maken. Multinationals gebruik deze vormen van persoonlijke marketing al enige tijd, nu is het ook tijd voor jouw als MKB’er.

Hoe we onze visie realiseren

Onze visie zijn we aan het realiseren door een uitstekende service te leveren tegen een vaste prijs die voor elk bedrijf betaalbaar is. We hebben gelukkig al een aantal heel tevreden klanten mogen helpen hun marketing persoonlijker te maken. En met veel succes, waardoor we alleen maar sterker achter onze visie staan.

In de praktijk

In de praktijk betekend dit dat je klanten straks net zo een persoonlijke ervaring krijgen als bij de grote bedrijven. Maar dan tegen een fractie van de kosten. Dit hebben wij kunnen realiseren door uitstekende software met een stel geweldige marketing experts te combineren.

Reviews

We kunnen natuurlijk zelf wel vertellen hoe goed we onszelf vinden. Maar wij vinden het veel belangrijker dat je te lezen krijgt wat onze klanten van ons vinden. Want dat zij over ons te zeggen hebben is natuurlijk de echte graatmeter van onze kwaliteiten. Daarom laten we hier graag onze klanten ook even aan het woord.

Sjoukje Bakker
Profbloggers

Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketing-kennis is Emailmarketing Manager de ideale sparringpartner voor je email marketing.

Calvin de Vries
Detaill.nl
De email marketing service van Emailmarketing Manager gaf ons de kans betaalbaar onze email marketing uit te besteden. Dit heeft ons zoveel tijd en moeite bespaard niet te geloven.
Jules Sohier
Anglers
Emailmarketing Manager is een betrouwbare leverancier en een prettige samenwerkings-partner. Samen weten we de beste automatiseringsoplossingen voor onze klanten én voor onszelf in te richten.