Over
Emailmarketing Manager

Het verhaal achter Emailmarketing Manager

Het concept van Emailmarketing Manager is begonnen toen wij enorm schrokken van de gevraagde prijzen voor marketing activiteiten. Wij zijn ervan overtuigd dat het anders kan. Zeker voor de diensten e-mailmarketing en website personalisatie. Hierdoor zijn wij een persoonlijke webservice en e-mailmarketing service gestart.

Het doel

Ons doel is om e-mailmarketing en website personalisatie voor ieder bedrijf binnen het MKB segment beschikbaar te maken. Dit doen we aan de hand van een persoonlijke aanpak. Een gepersonaliseerde marketingstrategie is al bekend bij de grote bedrijven, maar nu is het ook de hoogste tijd voor de MKB´ers. Door een uitstekende marketing service te leveren met een hierbij behorende vaste prijs, maken we onze visie waar.

Hoe werkt het in de praktijk?

Door samen te werken met Emailmarketing Manager wordt het mogelijk om jouw klanten een persoonlijke website en of e-mail ervaring te leveren. Aan de hand van uitstekende software en kundige marketingexperts nemen wij je gehele e-mail marketing proces en ook website personalisatie proces uit handen.

Verhaal achter de oprichter

Ik ben Arnout Reitsma de oprichter van EmailMarketing Manager. Mijn achtergrond ligt in een andere hoek dan verwacht, bij een marketingbureau. Ik heb jarenlang gewerkt in de farmaceutische sector. Heel uitdagend en interessant maar er miste iets, namelijk vrijheid.

Met deze kernwaarde is mijn onderneming gestart. De passie voor e-mailmarketing en website personalisatie is ontstaan na een stage bij een marketingbureau. Die ik op mijn eenendertigste gelopen heb. Alles viel hiermee op zijn plek. Logisch nadenken, data analyseren en ook nog eens creatief bezig zijn. Met mijn bedrijf is er naast vrijheid voor mijzelf ook de mogelijkheid voor klanten om hun vrijheid terug te winnen. Dit realiseer ik door met EmailMarketing Manager het gehele e-marketingproces en ook een stuk website personalisatie proces uit handen te nemen. 

Reviews

Wij hebben al een aantal tevreden klanten mogen helpen bij het persoonlijker maken van hun marketingactiviteiten. Een echte graadmeter van onze kwaliteiten zijn natuurlijk de verhalen van deze klanten. Die laten we dan ook graag aan het woord.

Sjoukje Bakker
Profbloggers

Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketing-kennis is Emailmarketing Manager de ideale sparringpartner voor je email marketing.

Calvin de Vries
Detaill.nl
De email marketing service van Emailmarketing Manager gaf ons de kans betaalbaar onze email marketing uit te besteden. Dit heeft ons zoveel tijd en moeite bespaard niet te geloven.
Jules Sohier
Anglers
Emailmarketing Manager is een betrouwbare leverancier en een prettige samenwerkings-partner. Samen weten we de beste automatiseringsoplossingen voor onze klanten én voor onszelf in te richten.